Victorinox Chinese Chef's Knife 18 cm

Victorinox Chinese Chef's Knife 18 cm

5.4063.18

Kiinan kokkiveitsi ei sinällään ole uutta - uutta on, että veitsen saa nyt huippulaatuisena sveitsiläisenä. Fibrox-kahva.

In Stock

83,00 € Tax included

More info

Kiinan kokkiveitsi ei sinällään ole uutta - uutta on, että veitsen saa nyt huippulaatuisena sveitsiläisenä. Victorinoxin Kiinan kokkiveitsen terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä on suhteellisen ohut, kuten Victorinoxin normaaleissakin kokkiveitsissä ja tietysti huipputerävä. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Muodoltaan kahva on Victorinoxin mainioksi todettua ammattimallia. Mattapintaisessa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin. Kiinan kokkia käytetään tarkkaan ja nopeaan kasvisten ja lihan paloitteluun, suikalointiin ja siivutukseen. Veitsi on erityisen sopiva julienne-suikalointiin ja hedelmien, juuresten tai lihan siivuttamiseen ohuen ohuiksi siivuiksi. Veitsen leveällä lappeella lihan mureuttaminen, pippurien, valkosipulin yms. murskaus sujuu kätevästi. Terä 18 x 7,9 cm, Fibrox-kahva, kokonaispituus 31 cm, paino 250 g.

Reviews

Write a review

Write a review

Related Products

Newsletters

Scroll To Top