Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan. Käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käytön.
Carbone Plus -pannu uuninkestävällä (jopa 250°), mustalla kahvalla.Hiiliteräspannut ovat perinteiset, ranskalaisen keittiön ammattilaistason paistinpannut. Hiiliteräksestä valmistettu pannu kestää korkeaa lämpötilaa ja antaa täydellisen lämmönlevityksen.
Kanetsune Seki KC-950 sarjan kevyt ja näppärä Kokkiveitsi. Terä taottu DSR-1K6 korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Terän pinta on käsin taottu - japanilaisittain ”Tsuchime”. Taontajälkien Johdoststa viipaleet irtoavat terästä helposti. Laminoitu puukuitukahva on hygieeninen ja kestää kulutusta.
Veitsen pituus: 305 mm, terä: 180 mm, paino: 115...
Senzo Damascus Black-sarjan veitsien terissä on 33 kerrosta. Leikkaavan ytimen päälle on taottu 32 kerrosta ruostumatonta Damascus terästä perinteisellä japanilaisella kerrostaontamenetelmällä. Tämä tekee terästä erittäin lujan ja kestävän.
Leikkaava ydin on japanilaista kovaa VG10-terästä. Kovuus Rockwell asteikolla on 60 HRC ja terävyys ja sen kesto on...
Senzo Damascus Classic-sarjan veitsien terissä on 33 kerrosta. Leikkaavan ytimen päälle on taottu 32 kerrosta ruostumatonta Damascus terästä perinteisellä japanilaisella kerrostaontamenetelmällä. Tämä tekee terästä erittäin lujan ja kestävän.
Leikkaava ydin on japanilaista kovaa VG10-terästä. Kovuus Rockwell asteikolla on 60 HRC ja terävyys ja sen kesto...