Veitsikauppa.fi Chat


Hei! Emme ole juuri nyt paikalla. Jätä viesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Veitsikauppa.fi Chat

Aterinsarjat 

Aterinsarjat

11 tuotetta löydettiin.
6,90 € sis. alv

Tyylikkäät uudelleenkäytettävät syömäpuikot aasialaisten ruokien nautiskeluun.

Saatavuus: Heti
44,50 € sis. alv

Giesserin pihviveitsi ja -haarukkasetti pihvinsyöjän sekä grillatun lihan ystäville. Toimitetaan hienossa lahjapakkauksessa.

Saatavuus: Heti
77,00 € sis. alv

Giesserin 4-osainen pihviveitsi ja-haarukkasetti käytännöllisessä ja kestävässä metallisessa säilytysrasiassa. Tyylikäs ja kestävä lahja. Veitsen hammastettu terä leikkaa tarkasti. Palisanterikahvoissa 3 niittiä. Veitsen terän pituus on 12 cm.

39,00 € sis. alv

Victorinoxin erittäin terävä pihviveitsi sahalaidalla ja suippenevalla kärjellä. Teroituksessa on käytetty Victorinoxin omaa sahalaitaisten veitsien teroitusmekanismia mikä takaa vaivattoman ja kauniin leikkausjäljem. Setti sisältää 6 pihviveistä.  Terän pituus 11cm.

Saatavuus: Heti
29,90 € sis. alv

Judgen sahateräiset ja kiiltäväpintaiset pihviveitset 6-osaisessa setissä. Toimitetaan alkuperäispakkauksessa. Soveltuu hyvin lahjaksi.

Saatavuus: Heti
33,95 € sis. alv

Bergner pihviveitsisetti. Eleganteilla kuparinvärisillä yksityiskohdilla viimeistellyt pihviveitset. Pituus: 21,5 cm, terä: 11,5 cm.

Saatavuus: Heti
95,00 € sis. alv

Victorinoxin pihviveitset (12cm) myydään 2 kpl:n pakkauksissa. Veitsessä on suora terä , joka leikkaa pihvin äärimmäisen vaivattomasti.

Saatavuus: Heti
109,00 € sis. alv

Victorinoxin korkealaatuinen ruokailuvälinesetti.

Saatavuus: Heti
59,00 € sis. alv

Laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut pihviveitset kuuden kappaleen settinä. Terä on mattapintainen, kahva kiiltävä. Veitsen pituus: 22 cm, terä: 10 cm, paino 35 g.

Saatavuus: Heti
69,00 € sis. alv

  12 osainen pakkapuukahvainen pihviveitsi ja -haarukkasetti. Terän pituus veitsessä on 110 mm. Terät ovat ruostumatonta terästä ja kahva epoksilakattua pakkapuuta. Kiiltolakkauksen ansiosta sekä veitset että haarukat voidaan puhdistaa astianpesukoneessa.

Saatavuus: Heti
149,00 € sis. alv

Tyylikkäät Samura Damascus pihviveitset, 4:n veitsen lahjapakkauksessa. Terässä yksilöllinen damaskus kuvionti ja musta laminoitu lasikuitukahva.  Veitsen pituus: 14,5 cm, terä: 13,5 cm, paino 100 g.

Saatavuus: Heti
Näytetään 1 - 11 of 11 tuotetta

..ja kuulet tarjouksistamme ensimmäisten joukossa!Kelaa takaisin ylös