Ei tuotteita
Hinnat sisältävät alv:n
Tuote lisätty ostoskoriin
Ostoskorissasi on 0 tuotetta. Ostoskorissasi on 1 tuote.
Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan. Käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käytön.
Osta lahjakortti
Saksalainen Giesser Messer valmistaa taottuja ja stanssattuja veitsiä ammattikäyttöön. Valmistuksessa käytetään uusinta tekniikkaa ja parhaita raaka-aineita. Giesser on perheyritys ja toiminta on alkanut jo vuonna 1776.
Saksalainen Giesser Messer valmistaa taottuja ja stanssattuja veitsiä ammattikäyttöön. Valmistuksessa käytetään uusinta tekniikkaa ja parhaita raaka-aineita. Giesser on perheyritys ja toiminta on alkanut jo vuonna 1776.
Boning/renssausveitsi, saatavana pituuksilla 13cm ja 15cm. Terä on kaareva, kapea ja joustava. Käyttötarkoitus on lihan irroittaminen luusta. Veitsien pituudet: 26,6/ 28,6 cm, terät: 13/ 15 cm, terien leveys: 2,1/ 2,3 cm, painot: 93/ 97 g.
Ovaalihiottu bouneri tyhjiökarkaistulla ja ovaalihiotulla terällä. Kahva kestävää TPE muovia joka antaa helposti pitävän otteen. Veitsen pituus: 28,3 cm, terä: 15 cm, terän leveys: 2,3 cm, paino: 97 g.
Edullinen veitsilaukku 7:lle veitselle, valmistettu nailonista, sidotaan tarrakiinnityksillä. Ulkopuolella tasku nimikorttille
Edullinen kokkiveitsi leveällä terällä. Saatavana pituuksilla 20, 23, 26 cm. Yleisveitsi, sopii vihannesten, kasvisten, salaattien ja lihan leikkaamiseen ja paloitteluun. Veitsien pituudet: 33,6/ 36,5/ 38,7 cm, terät: 20/ 23/ 26 cm, terien leveydet: 5,1/ 5,6/ 5,7 cm, painot; 177/ 209/ 223 g.
Giesserin kätevä keittiöatula, jonka toisessa päässä lusikka. Pituudet 17 cm ja 37 cm. Painot: 33 g ja 105 g.
Kokkiveitsi leveällä terällä. Saatavana pituuksilla, 20, 23, 26 cm. Primeline-kahvassa on Sanitized hopea-pintakäsittely, joka vähentää pysyvästi bakteerien kasvua. Otteen luisumisen estävä kahva yhdistettynä terän korkeaan laatuun tekee primeline veitsestä ammattitason työvälineen. Terän kovuus on Rockwellin asteikolla C57. Terän teroituskulma on 20...
Kokkiveitsi teräpituuksilla 16 ja 18 cm. Tämä kevyt ja pieni yleisveitsi sopii erinomaisesti esim. vihannesten pilkkomiseen. Otteen luisumisen estävä kahva yhdistettynä terän korkeaan laatuun tekee primeline veitsestä ammattitason työvälineen. Veitsien pituudet: 30/ 32 cm, terät: 16/ 18 cm, terien leveys: 3,5/ 3,7 cm, painot: 125/ 141 g.
Giesser kuorimaveitsellä saa leikattua kuoren ohuesti hedelmistä, juureksista ja vihanneksista. Terän pituus on 6 cm ja sen terävyyskesto on hyvä. Sopii vasen ja oikeakätisille. Veitsen kokonaispituus on 17 cm.
Pieni ja kevyt ihannesveitsi sahalaitaterällä. Erittäin terävä, sopii hyvin pehmeiden ja mehukkaiden hedelmien käsittelyyn. Leikkaa tehokkaasti kovia ruoka-aineita. Veitsen pituus: 19,7 cm, terä: 10 cm, terän leveys: 1,8 cm, paino: 36 g.
Giesser boningveitsi joustavalla, kapealla ja ovaalihiotulla terällä. Kahvassa luistamaton kitkapintapinta. Veitsen pituus: 28,5 cm, terä: 15 cm, terän leveys: 2,2 cm, paino: 106 g.
Erittäin terävä sahalaitainen pieni veitsi. Sopii esim. tomaattien viipalointiin. Pituus: 22 cm, terä: 11 cm, paino: 44 g.
Giesserin kondiittoriveitsi kaarevalla sahalaitaterällä. Ergonominen TPE kahva. Veitsen pituus: 37,6 cm, terä 25 cm, terän leveys: 3,8 cm, paino: 146 g.
Fileointiveitsen terä on kapea ja taipuisa ja kärjestä terävä. Sillä saa helposti kalan fileen irti nahasta. Fileointiveitsi sopii myös mainiosti jänteiden ja kalvojen poistamiseen lihasta. Terävaiktoehdot: 20 ja 22 cm. Veitsien pituudet: 33,3/ 35,3 cm, terät: 20/ 22 cm, terien leveys: 2,5/ 2,8 cm, painot: 98/ 112 g.
Fileointiveitsi. Saatavana pituuksilla 16cm ja 18 cm. Käyttötarkoitus kalan fileointi, sopii pienemmille kaloille ja kaikkeen mihin tarvitset erittäin taipuisaa ja terävää terää. Veitsien pituudet: 30,2/ 32,2 cm, terät: 16/ 18 cm, terien leveys: 24/ 24 cm, painot: 88/ 91 g.
Sahalaitainen leipäveitsi. Saatavana pituuksilla 21cm ja 24 cm. Mattakiillotetussa terässä on hammastus 10 mm:n välein. Veitsellä teet siistit viipaleet niin kovakuorisesta kuin vastaleivotusta pehmeastä leivästä. Leipäveisi soveltuu mainiosti myös esim. melonin ja ananaksen käsittelyyn. Veitsien pituudet: 34,7/ 37,7 cm, terät: 21/ 24 cm, terien leveys:...
Japanilaismallinen leveäteräinen kokkiveitsi. Santoku on parhaimmillaan kaikenlaisessa silppuamisessa ja siivuttamisessa. Veitsen pituus: 30,5 cm, terä: 18 cm, terän leveys: 4,4 cm, paino: 130 g.
Kondiittoriveitsi. Otteen luisumisen estävä kahva yhdistettynä terän korkeaan laatuun tekee Primeline veitsestä ammattitason työvälineen. Terän kovuus on Rockwellin asteikolla C57. Veitsen pituus: 40 cm, terä: 25 cm, paino: 181 g.
Liha / paloitteluveitsi. Saatavana pituuksilla 21cm ja 24 cm. Tällä veitsellä paloittelet vaivattomasti kaikki lihatuotteet. Primeline-kahvassa on Sanitized hopea-pintakäsittely, joka vähentää pysyvästi bakteerien kasvua. Otteen luisumisen estävä kahva yhdistettynä terän korkeaan laatuun tekee primeline veitsestä ammattitason työvälineen. Terän kovuus on...
Japanilaismallinen leveäteräinen kokkiveitsi. Terän oikealla puolella on siivun kääntävä koroke, näin siivut jäävät siististi riviin leikkuualustalle, rei'itetty terä keventää leikkuuvastusta ja siivut irtoavat helposti terästä, koska ruoka-ainekseen suoraan kosketuksissa olevaa metallipintaa on vähemmän. Santoku on parhaimmillaan kaikenlaisessa...
Japanilaismallinen leveäteräinen kokkiveitsi. Ovaalihiottu terä keventää leikkuuvastusta ja siivut irtoavat helposti terästä, koska ruoka-ainekseen suoraan kosketuksissa olevaa metallipintaa on vähemmän. Santoku on parhaimmillaan kaikenlaisessa silppuamisessa ja siivuttamisessa. Veitsen pituus: 30,5 cm, terä: 18 cm, terän leveys: 4,4 cm, paino: 142g.