Tuotelistaus valmistajalta Eva Solo

Eva Solon tuotteissa yhdistyvät tarkoin harkitut materiaalit, kaunis muotoilu ja toiminnallisuus.

Eva Solon tuotteissa yhdistyvät tarkoin harkitut materiaalit, kaunis muotoilu ja toiminnallisuus.

Näytä lisää..
599,00 € sis. alv 24 %

Veistoksellinen grilli mukailee suositun FireGlobe-tulipesän muotokieltä ja siinä on iso grillausala ja kolme poltinta. Eva Solon FireGlobe kaasugrillin maksimilämpötila on 330-360 asteen välillä, mikä tekee grillistä täydellisen mm. pizzan paistoon.

Toimitusaika: 2-6 työpäivää
299,00 € sis. alv 24 %

FireGlobe -tulipesä vangitsee katseen terassilla tai puutarhassa. Veistoksellinen muotoilu saa liekkien loimun näyttämään upealta. Tulipesän äärellä on myös mukava lämmitellä viileänä iltana. Mittatiedot Yksittäinen tuote Korkeus: 750 mm Paino (netto): 10 kg Paino (brutto): 7,1 kg 

Toimitusaika: 2-6 työpäivää
47,90 € sis. alv 24 %

Eva Solo -grillaussetti on kaunis ja linjakas ja vie vain vähän tilaa säilytyksessä, sillä pihdit saa lukittua kiinni. Pituus 44 cm, materiaali metallia ja kahva silikonia. Konepestävä. Korkeus: 466 mm Leveys: 179 mm Syvyys: 43 mm 

Toimitusaika: 2-6 työpäivää
29,90 € sis. alv 24 %

Eva Solon grillivartaat on muotoiltu litteiksi joten ne eivät pyöri haitallisesti ritilällä. Terävään kärkeen on helppo pujottaa mm lihanpalat. Vartaan silikoniosa pysyy viileänä. Lisätiedot Myyntierä: 4 kplMittatiedot Yksittäinen tuote Leveys: 17 mm Syvyys: 2 mm 

Toimitusaika: 1-3 työpäivää
1 195,00 € sis. alv 24 %

Eva Solo -kaasugrilli on suunniteltu ihmisille, jotka vaativat grilliltä paitsi hyvää laatua ja helppokäyttöisyyttä, myös upeaa ulkonäköä. Mustaksi pinnoitetusta teräksestä valmistettu design-grilli kaunistaa pihaa, kun kaasupullokin on piilotettu kätevästi grillin sisään. 

Toimitusaika: 2-6 työpäivää
1 495,00 € sis. alv 24 %

Eva Solo -kaasugrilli on suunniteltu ihmisille, jotka vaativat grilliltä paitsi hyvää laatua ja helppokäyttöisyyttä, myös upeaa ulkonäköä. Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu design-grilli kaunistaa pihaa, kun kaasupullokin on piilotettu kätevästi grillin sisään. 

Toimitusaika: 2-6 työpäivää
59,95 € sis. alv 24 %

Suojapussi Eva Solon FireGlobe kaasugrilliin. Pitää grillin suojassa sateelta ja tuulelta joka säällä vaikka koko vuoden ympäri.

Toimitusaika: 2-5 työpäivää
44,95 € sis. alv 24 %

Kaasupullon suojahuppu peittää tyylikkäästi kaikki 5-10 kg:n tavalliset ja komposiitti kaasupullot. Vetoketjullista huppua voi pitää kaasupullon päällä myös grillauksen aikana. Suojahuppu on vedenkestävä.

Toimitusaika: 2-6 työpäivää
139,90 € sis. alv 24 %

Grillin sivupöytä sopii kaikkiin Eva Solon hiili- ja kaasugrilleihin, jotka ovat halkaisijaltaan 59 cm. Sivupöytä tuo mukavasti laskutilaa ja pöydän alla on neljä koukkua, joihin saa roikkumaan grillausvälineet, kintaat ja keittiöpyyhkeen. Kun pöytä on asennettu paikoilleen, se on helppo nostaa tarvittaessa pois. 

Toimitusaika: 2-6 työpäivää
Näytetään 1 - 9 of 9 tuotetta

Tilaa uutiskirje

Kelaa takaisin ylös