Tuotelistaus valmistajalta Spiegelau

19,90 € sis. alv 24 %

American Wheat-Witbier Lasi on suunniteltu yhteistyössä Yhdysvaltojen johtavan vehnäolutpanimon Bells Breweryn kanssa. Suunnittelun lähtökohtana oli löytää sekä amerikkalaisille että belgialaisille vehnäoluille lasi, joka parhaiten korostaa niiden aromi- ja makumaailmaa.

Toimitusaika 1-2 työpäivää
36,90 € sis. alv 24 %

pigelau Lager -lasi suunniteltiin alunperin tuomaan Lager -oluiden vivahteet esiin. Huomattiin kuitenkin, että se on erinomainen valinta myös englantilaisille Ale -oluille sekä kuiville irlantilaisille Stouteille. Lasiin menee puoli litraa olutta eli se vastaa karkeasti yhtä pinttiä.

Toimitusaika 1-2 työpäivää
19,90 € sis. alv 24 %

Spiegelau Barrel Aged Beer olutlasi on syntynyt neljän maailman suurimman tynnyrikypsytettyjen olutvalmistajien kehitysyhteistyön tuloksena.

Toimitusaika 1-2 työpäivää
59,00 € sis. alv 24 %

Spiegelau IPA (India Pale Ale) -oluille suunniteltu lasi vapauttaa muotoilunsa ansiosta herkullisen kirjon IPA-oluiden monimuotoisia aromeita, samalla säilyttäen kevyen vaahdon lasin yläosassa.

Toimitusaika: 1-3 työpäivää
39,00 € sis. alv 24 %

Spiegelau on kehittänyt huippupanimoiden kanssa yhteistyössä omat olutlasinsa erityylisille oluille. Kuten viinit, myös olut pääsevät oikeuksiin niille suunnitelluissa, oikeanmuotoisissa laseissa. Lehdistön ja ammattilaisten kiittelemät lasit ovat olutnautiskelijan välttämätön työkalu.

Toimitusaika 1-2 työpäivää
29,90 € sis. alv 24 %

Spiegelau on kehittänyt huippupanimoiden kanssa yhteistyössä omat olutlasinsa erityylisille oluille. Kuten viinit, myös olut pääsevät oikeuksiin niille suunnitelluissa, oikeanmuotoisissa laseissa.

Toimitusaika 1-2 työpäivää
19,90 € sis. alv 24 %

Spiegelau CraftPils – uusi olutlasi artesaanioluille. Huikean suosion saavuttaneen IPA olutlasin valmistaja Spiegelau on nyt lanseerannut uuden lasin pilsner-tyyppisille oluille.

Toimitusaika 1-2 työpäivää
19,90 € sis. alv 24 %

Spiegelaun onnistuneen kehitysyhteistyön johdosta,  Stout -lasi on suunniteltu kahden johtavan Stout-panimon kanssa, Left Hand Brewing Company Coloradosta sekä Rogue Ales Oregonista.

Toimitusaika 1-2 työpäivää
Näytetään 1 - 8 of 8 tuotetta

Tilaa uutiskirje

Kelaa takaisin ylös