Veitsikauppa.fi Chat


Hei! Emme ole juuri nyt paikalla. Jätä viesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Veitsikauppa.fi Chat

Maustaminen 

Maustaminen

27 tuotetta löydettiin.
per sivu
24,90 € sis. alv

Pippuriyllyssä on teräksinen koneisto joka jauhaa kun puristaa yhdellä kädellä kahvoista. Toimitetaan laadukkaalla pippurilla täytettynä. Mitat: korkeus 15 cm, halkaisija: 7 cm, paino: 265 g.

Saatavuus: Heti
24,90 € sis. alv

Chef´s suolamyllyssä on teräksinen koneisto joka jauhaa kun puristaa yhdellä kädellä kahvoista. Toimitetaan laadukkaalla myllysuolalla täytettynä. Mitat: korkeus 15 cm, halkaisija: 7 cm, paino: 335 g.

Saatavuus: Heti
Uusi
59,00 € sis. alv

Crystal-myllysetin kulmikkaat muodot taittavat kauniisti valoa antaen kattaukselle raikkautta. Pippurimyllyn teräksinen Precision-koneisto leikkaa pippurin kuoren ennen jauhamista, mikä tuo pippurin aromin esiin ennen kokemattomalla tavalla.

Saatavuus: Heti
59,90 € sis. alv

Modern style pepper mill from Cole & Mason; durable stainless steel and acrylic. Precision grind mechanism and 6 grind ettings for fine to coarse pepper grinds ensure that you will get the flavour you want. clear body enables to see fill level easily. Height: 19,1 cm, diameter: 6 cm, weight: 300 g.

Saatavuus: Heti
23,90 € sis. alv

 Mylly on valmistettu kristallinkirkkaasta akryylista, ja sen koneisto on karkaistua terästä. Innovatiivinen Precision-koneisto leikkaa pippurin kuoren ennen jauhamista, mikä tuo pippurin aromin esiin ennen... Korkeus: 12,5 cm

Saatavuus: Heti
23,90 € sis. alv

Crystal-suolamyllyn kulmikkaat muodot taittavat kauniisti valoa antaen kattaukselle raikkautta. Mylly on valmistettu kristallinkirkkaasta akryylista, ja siinä on kestävä keraaminen koneisto. Suolamyllyn koneisto on myös erittäin tehokas: se jauhaa maustetta runsaasti jokaisella pyöräytyksellä. Koneistolla on rajoitettu elinikäinen takuu.

Saatavuus: Heti
54,90 € sis. alv

Keswick on Cole & Masonin Gourmet Precision -huippusarjan mylly. Gourmet Precision -myllyissä on ainutlaatuinen koneisto: se säilyttää jauhatuksen karkeuden toisin kuin tavalliset myllyt, jotka löystyvät nopeasti ja vaativat jatkuvaa karkeuden säätämistä. Mylly on myös erittäin tehokas: se jauhaa maustetta runsaasti jokaisella pyöräytyksellä....

Saatavuus: Heti
59,90 € sis. alv

Derwent on Cole & Masonin Gourmet Precision -huippusarjan mylly. Gourmet Precision -myllyissä on ainutlaatuinen koneisto: se säilyttää jauhatuksen karkeuden toisin kuin tavalliset myllyt, jotka löystyvät nopeasti ja vaativat jatkuvaa karkeuden säätämistä. Mylly on myös erittäin tehokas: se jauhaa maustetta runsaasti jokaisella pyöräytyksellä....

Saatavuus: Heti
43,90 € sis. alv

Tukeva graniittinen Lacor  kivimortteli, jonka sisähalkaisija on n. 11cm, ulkohalkaisija 16 cm. Korkeus on 12cm. Paino: 4,1 kg.

Saatavuus: Heti
39,90 € sis. alv

Lacor graniittinen kivimortteli, jonka sisähalkaisija on n. 10 cm, ulkohalkaisija n. 13,5 cm ja korkeus on n. 10 cm. Paino: 2,6 kg. 

Saatavuus: Heti
11,90 € sis. alv

Ibili kastikeinjektori on iso marinointi- ja mausteinjektori, jonka tilavuus on 45 ml. Säiliön mitta-asteikko on 15ml välein.

Saatavuus: Heti
45,90 € sis. alv

Classic öljy - ja viinietikkapullojen kaatonokka mahdollistaa öljyn tai viinietikan tarkan annostelun. Sottaamaton kaatonokka estää tippojen valumisen pullon kylkeä pitkin pöydälle, ja silikonitiivisteen spiraalimainen rakenne palauttaa mahdolliset tipat takaisin säiliöön. Leveän suuaukon ansiosta pullon täyttäminen on helppoa. Pullon korkeus: 22 cm,...

Saatavuus: Heti
Näytetään 1 - 20 of 27 tuotetta

..ja kuulet tarjouksistamme ensimmäisten joukossa!Kelaa takaisin ylös