Veitsikauppa.fi Chat


Hei! Emme ole juuri nyt paikalla. Jätä viesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Veitsikauppa.fi Chat

Kattilat ja padat 

Kattilat ja padat

5 tuotetta löydettiin.

Alatuoteryhmät

Kuparikasarit

Kuparikasarit de Buyer. Myös induktioliedelle.

13,00 € sis. alv 24 %

Judgen lasista ja muovista valmistettu kansi erilaisille kattiloille, kasareille yms.Sopii kattiloihin joissa sisähalkaisija on 24cm.

Toimitusaika 1-2 työpäivää
195,00 € sis. alv 24 %

24 cm teräksinen pata tasaisesti ja tehokkaasti lämpenevällä 5-kerrosrakenteella sekä hyvin lämpöä johtavalla timanttipinnoitteella. Padan tilavuus on 6 litraa. 

Toimitusaika: 2-5 työpäivää
215,00 € sis. alv 24 %

24 cm teräksinen kattila tasaisesti ja tehokkaasti lämpenevällä 5-kerrosrakenteella sekä hyvin lämpöä johtavalla timanttipinnoitteella. Kattilan tilavuus on 8 litraa. 

Toimitusaika: 2-5 työpäivää
79,90 € sis. alv 24 %

Swiss Diamond Premium Steel kestävä ja tasaisesti lämpenevä  teräskattila. Pakkauksessa mukana temperoitu lasikansi. Kattilan reunat on muotoiltu niin, että niistä on helppo kaataa tarjoiluastiaan mahdollisimman vähillä roiskeilla tai ruokatahroilla.  Halkaisija : 24 cm, syvyys: 13 cm, tilavuus: 6,1 litraa

Toimitusaika: 2-5 työpäivää
13,90 € sis. alv 24 %

Westmark kaatolävikkö, joka sopii alle 25 cm halkaisijaltaan oleviin kattiloihin. Kaatolävikön avulla kaadat helposti pois keitinvedet esim. perunoista ja pastasta. Erittäin kätevä tuote, joka vie vähän tilaa kaapissa ja astianpesukoneessa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuna sopii loistavasti myös esim. veneilijöille.

Varastossa
Näytetään 1 - 5 of 5 tuotetta

..ja kuulet tarjouksistamme ensimmäisten joukossa!Kelaa takaisin ylös