JN Veitsikauppa Oy asiakasrekisteri tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

JN Veitsikauppa Oy 2800949-6

Yhteystiedot:
 Porkkalantie 657
02480 KIRKKONUMMI

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Jerry Nyman / JN Veitsikauppa OY
Porkkalantie 657
02480 KIRKKONUMMI
p. 0505612982
jerry.nyman@veitsikauppa.fi

 

2. Rekisteröidyt

Asiakkaat, potentiaaliset asiakkaat

 

3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:

  •         Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella 
  •         Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella

 

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: 

  •         asiakassuhteen hoitaminen
  •         palveluistamme kertominen

 

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  •         nimi
  •         osoite
  •         sähköposti
  •         puhelinnumero


Asiakastiedot

  •         tiedot ostetuista tuotteista / palveluista
  •         tiedot annetuista ja hyväksytyistä tarjouksista

Evästeet

 

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen jerry.nyman@veitsikauppa.fi  

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  •         asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  •         asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta

 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan JN Veitsikauppa oy:n käytössä, paitsi JN Veitsikauppa Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.

Tietoja ei kuitenkaan luovuteta JN Veitsikauppa Oy ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole JN Veitsikauppa Oy tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Olemme varmistaneet, että kaikki henkilötietoja käsittelevät palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

 

7. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.

Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

 

8. Henkilötietojen käsittelijät

Käsittelijät:

  •         SankoWebin työntekijät
  •         Webhotelli- ja domain-tarjoajan työntekijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

 

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Voimme käyttää henkilötietojesi käsittelyssä palveluntarjoajia (esim. MailChimp, Microsoft), joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU-/ETA-alueen ulkopuolelta, kuten Yhdysvalloista. Huolehdimme siirtojen asianmukaisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

 

13.Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

 

Evästeet

Eväste (cookie) on pieni käyttäjän tietokoneelle tallennettava tekstitiedosto, joka kerää käyttäjästä tietoa anonyymisti eli siten, että yksittäisiä käyttäjiä ei voi tunnistaa. Eväste voi sisältää esimerkiksi tietoa mistä käyttäjä on tullut, mitä selainta kävijä käytti ja millä sivuilla kävijä vieraili. Evästeiden keräämien tietojen avulla voimme kehittää palvelun käytettävyyttä ja sisältöä.

 

Evästeiden käytöstä näytetään yleensä ilmoitus, jonka saatuaan kävijä voi joko hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön. Evästeiden käytön voi estää myös selaimen asetuksista. Jos evästeiden käyttö kielletään, verkkosivusto tai jotkut sen toiminnot eivät mahdollisesti toimi oikealla tavalla.


Tilaa uutiskirje

Kelaa takaisin ylös