De Buyer Mineral B Element hiiliteräs maalaispannu 28 cm

De Buyer Mineral B Element hiiliteräs maalaispannu 28 cm

5614.28

Maalaispannu Mineral B 28 cm, pohja 20 cm, korkeus 8,7 cm, paksuus 2,5 mm

Mineral B on De Buyerin myydyin malli. Sen juuret ovat perinteisessä hiiliteräspannussa, mutta sillä erolla, että pannussa on pinnassa ohut kerros luonnollista mehiläisvahaa, joka suojaa pannua ruosteelta ja helpottaa käyttöönottoa.

Toimitusaika 1-2 työpäivää

Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille!
Free delivery for orders over 60,00 €!

86,30 € sis. alv 24 %

veitsikauppa-osamaksu-jousto-36kk
Kokonaisarvosana Kokonaisarvosana:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Katso arviot
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Kirjoita arvostelu Katso arvosteluita Katso arvosteluita

Lisätiedot

Maalaispannu Mineral B 28 cm, pohja 20 cm, korkeus 8,7 cm, paksuus 2,5 mm

Mineral B on De Buyerin myydyin malli. Sen juuret ovat perinteisessä hiiliteräspannussa, mutta sillä erolla, että pannussa on pinnassa ohut kerros luonnollista mehiläisvahaa, joka suojaa pannua ruosteelta ja helpottaa käyttöönottoa. Pannu on hyvin lujatekoinen ja lämmönkestävä, rungon paksuus on 2-3 mm. Pannu sopii kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle ja avotulelle.

De Buyer hiiliteräspannut on valmistettu samassa tehtaassa Ranskassa vuodesta 1830. Hiiliteräspannu on perinteinen ranskalainen paistinpannu, joka kestää kovan lämpötilan, sen reuna on korkea ja pyöristetty, jolloin ruuan ravistelu on helpompaa ja ruoka pysyy pannussa. Kädensija on tehty valuraudasta ja suunniteltu niin, että tarvittaessa se tukee hyvin käsivartta pannua liikuteltaessa. Kädensija ei lämpene normaalissa kotikäytössä, mutta käytettäessä pidempään se voi lämmitä ja silloin on hyvä käyttää pannulappua tai kahvasuojaa.

Rasvapolttokäsittely: ennen ensimmäistä käyttöä

Pese pannu kuumalla vedellä ja kuivaa se. Levitä pannun pintaan ruokaöljyä tai ankanrasvaa noin 1 mm ja lämmitä pannua keskikovalla lämmöllä kunnes öljy/rasva alkaa muodostaa pintaa. Anna rasvan jäähtyä pannussa ja kuivaa sen jälkeen yli jäänyt rasva pois talouspaperilla. Mitä enemmän pannua käyttää sitä paremmaksi se tulee. Pannun väri muuttuu käytössä tummemmaksi, mitä kauemmin sitä käyttää ja samalla pannun pinta muuttuu non-stickimmäksi. Jos pannuun kaikesta huolimatta tulee säilyksessä ruostepilkkuja, ne voi yksinkertaisesti hioa pois teräsvillalla ja sen jälkeen öljytä pannun. 

Käyttö:

Käytä paistinpannussa aina rasvaa tai öljyä. Kun pannu on kuuma lisää ruoka ja paista. Laske lämpötilaa paistamisen aikana.

Arvostelut Arvostelut (0)

Perustuen 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Suodata:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Tarvikkeet

Kätevästi tuubista annosteltava Muurikka paistorasva ruoan valmistukseen sekä valurautaisten/rautaisten pannujen ja patojen rasvapolttoon ja hoitoon.

5,90 €
Toimitusaika 1-2 työpäivää

Suorat pihdit ruostumattomasta teräksestä.Pihdeillä saa helposti nostettua ja siirreltyä esim. kuumia ainesosia. Pihdit voi myös käyttää tarjoiluun ja astioiden koristeluun.

13,10 €
Toimitusaika 1-2 työpäivää

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu roiskeritilä paistinpannujen ja kasareiden päälle. Roiskeritilä estää ikävät rasvaroiskeet ja pitää liesitason puhtaampana päästäen silti höyryn lävitse ja mahdollistaa kunnon paistamisen. Ritilän halkaisija on 30 cm eli se sopii käytettäväksi halkaisijaltaan 29 cm ja sitä pienempiin paistoastioihin. Ritilän voi...

12,90 €
Toimitusaika 1-2 työpäivää

Tutustu myös näihin tuotteisiin

Tilaa uutiskirje

Kelaa takaisin ylös