![]() | Arcos Musta puumassa leikkuulauta 33x23cm | +29,90 € |
Ei tuotteita
Hinnat sisältävät alv:n
Tuote lisätty ostoskoriin
Ostoskorissasi on 0 tuotetta. Ostoskorissasi on 1 tuote.
Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan. Käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käytön.
Osta lahjakortti
36000
Japanilaiset Ran Damascus ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
![]() | MAC SR-65 Teroituspuikko | +22,00 € |
![]() | Dorre Veitsimagneetti Bambu | +33,00 € |
![]() | Yaxell teroituskivi 1000/3000 | +99,00 € |
![]() | Yaxell teroituskivi 600/1000 | +69,00 € |
Toimitusaika 1-2 työpäivää
Muutama kappale jäljellä!
Saatavilla alkaen:
Japanilaiset Ran Damascus ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.
Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.
Lahja veitsi pojalle
Järjettömän terävä kuin partakoneen terä.ei löydy eurooppalaisista veitsistä lähellekkään tuommoista terävyyttä
Puukuitulaudan etuna on sen tavallista massiivipuulautaa parempi kosteudensieto. Lisäksi biopuukuidusta valmistetun leikkuulaudan voi pestä huoletta astianpesukoneessa eikä sitä tarvitse hioa taikka öljytä kuten perinteistä massiivipuulautaa.
Tyylikäs bambusta valmistettu Veitsimagneetti. Mitat: 20*22,5*10,5 cm.
Yaxellin vesiteroituskivi'/hiomakivi, jossa karkeudet 1000/3000. Käännettävän teroituskiven pitää paikallaan kumista valmistettu teline.
Yaxell vesiteroituskivi/hiomakivi, jossa karkeudet 600/1000. Käännettävä kaksipuolinen teroituskivi pysyy hyvin paikallaan kumista valmistetun telineen päällä.
Mac SA-80 Superior on Suomen myydyin MAC- veitsi. Ergonomisesti ylöstaivutettu kahva, ohut terä, pyöristetty kärki ja ripustusreikä terässä. Soveltuu niin koti- kuin ammattikäyttöön.
Tukeva ergonomisesti muotoiltu veitsi. Soveltuu niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.Ohutta partaveitsenterävää runsashiilistä MAC Superior -terästä. Erinomainen tasapainotus ja käsiteltävyys. Terän kovuus on optimaalinen, RC 57-61º, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi.
Tukeva ergonomisesti muotoiltu veitsi. Soveltuu niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.Ohutta partaveitsenterävää runsashiilistä MAC Superior -terästä. Erinomainen tasapainotus ja käsiteltävyys. Terän kovuus on optimaalinen, RC 57-61º, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi.
Tukeva ergonomisesti muotoiltu veitsi. Soveltuu niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.Ohutta partaveitsenterävää runsashiilistä MAC Superior -terästä. Erinomainen tasapainotus ja käsiteltävyys. Terän kovuus on optimaalinen, RC 57-61º, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi.
Ohutta partaveitsenterävää runsashiilistä ruostumista vastustavaa MAC - hiiliterästä. Ohut ja hieman joustava terä viipaloi vaivattomasti. Ergonominen ylös kaartuva kahva jättää hyvin tilaa sormille ja samalla mahdollistaa luonnollisen leikkaamisen ja lisää käyttömukavuutta. Pyöristetty kärki turvallisuutta lisäämään ja kätevä ripustusreikä terässä. Ei...
Ohutta partaveitsenterävää runsashiilistä ruostumista vastustavaa MAC - hiiliterästä. Ohut ja hieman joustava terä viipaloi vaivattomasti. Ergonominen ylös kaartuva kahva jättää hyvin tilaa sormille ja samalla mahdollistaa luonnollisen leikkaamisen ja lisää käyttömukavuutta. Pyöristetty kärki turvallisuutta lisäämään ja kätevä ripustusreikä terässä. Ei...
Ohutta partaveitsenterävää runsashiilistä ruostumista vastustavaa MAC - hiiliterästä. Ohut ja hieman joustava terä viipaloi vaivattomasti. Ergonominen ylös kaartuva kahva jättää hyvin tilaa sormille ja samalla mahdollistaa luonnollisen leikkaamisen ja lisää käyttömukavuutta. Pyöristetty kärki turvallisuutta lisäämään ja kätevä ripustusreikä terässä. Ei...
Hyvin tasapainoitettu perinteinen kokkiveitsi.Partaveitsenterävää runsashiilistä MAC- terästä. Terän kovuus on optimaalinen, RC 57-61º, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi. Terä on molemmin puolin viistetty ja teroitetaan molemmilta puolilta hieman epäymmetriseen MAC- kulmaan, joka optimoi veitsen hallinnan viipaloitaessa.
ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä pehmeä ja samalla hiukan karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40C - +150C) sekä ruostuttavia että puhdistusaineita
Hyvin tasapainoitettu perinteinen kokkiveitsi.Partaveitsenterävää runsashiilistä MAC- terästä. Terän kovuus on optimaalinen, RC 57-61º, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi. Terä on molemmin puolin viistetty ja teroitetaan molemmilta puolilta hieman epäymmetriseen MAC- kulmaan, joka optimoi veitsen hallinnan viipaloitaessa.
MON-veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä ja ytimenä RANeistakin tuttu erittäin kova ja laadukas VG-10-teräs, jonka myötä veitset pitävät teränsä loistavasti ja ne on helppo teroittaa. Kahva on micartaa eli erinomaisesti kulutusta kestävää laminoitua kangasta. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin...
Japanilaiset ZEN -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 37 kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.
Arcos veitset ovat loistavan hinta-laatusuhteen omaavia ammattitason työvälineitä. Vuodesta 1745 espanjalaisella veitsentaontaperinteellä Albaceten maakunnassa valmistetut veitset ovat Nitrum- ruostumatonta terästä, jonka kovuus Rockwellin asteikolla on C56. Teräs valmistetaan myös Espanjassa.
Arcos veitset ovat loistavan hinta-laatusuhteen omaavia ammattitason työvälineitä. Vuodesta 1745 espanjalaisella veitsentaontaperinteellä Albaceten maakunnassa valmistetut veitset ovat Nitrum- ruostumatonta terästä, jonka kovuus Rockwellin asteikolla on C56.
Arcos veitset ovat loistavan hinta-laatusuhteen omaavia ammattitason työvälineitä. Vuodesta 1745 espanjalaisella veitsentaontaperinteellä Albaceten maakunnassa valmistetut veitset ovat Nitrum- ruostumatonta terästä, jonka kovuus Rockwellin asteikolla on C56. Teräs valmistetaan myös Espanjassa
Veitset kylmäkarkaistaan. Teräs kuumennetaan 1070 asteeseen ja jäähdytetään sen jälkeen –80 asteeseen. Karkaisu tekee teräksestä erityisen kestävää ja vaikuttaa siten, että terä voidaan hioa partaveitsenteräväksi.
Giesser PremiumCut 1999 rd veitsisarja. Ainutlaatuinen, upea ja laadukas veitsisarja tyylikkäässä puisessa pakkauksessa. Mainio lahja valmiissa lahjapakkauksessa! Sarjan veitset: Barbecue 1 1900, terä 30 cm Chef 1 1900, terä 20 cm Filet 1 1900, terä 17 cm
Ovaalihiottu terä keventää leikkuuvastusta ja siivut irtoavat helposti terästä, koska ruoka-ainekseen suoraan kosketuksissa olevaa metallipintaa on vähemmän.
Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63
Suosittu hyvin tasapainotettu MAC kokkiveitsi, joka täyttää vaatimankin ammattikokin tarpeet. Partaveitsenterävä MAC – terä, joka on hiottu 4 vaiheessa. Käteen sopiva iso kahva ja hygieeninen holkki kahvassa.
Arcoksen kokkiveitsi, jossa on 17,5 cm pitkä terä. Suosituin terä koko Arcos kokkiveitsistä ja myös Chez Mariuksen suositus yleiskokkiveitsen kooksi.
Ainutlaatuinen, upea ja laadukas veitsi tyylikkäässä puisessa pakkauksessa. Mainio lahja valmiissa lahjapakkauksessa!Sarjan veitset on valmistettu korkealuokkaisesta kromi-molybdeeni teräksestä joka on tyhjiökarkaistu kovuuteen 57. Parhaat valikoidut metallit ja käsin tehty viimestelyhionta takaavat huipputerävyyden.
Keskikoinen sahateräinen kokkiveitsi. Kokkiveitsi on keittiön yleisveitsi. Kokkiveitsellä leikataan useinmiten laikkuualustaa vasten. Pienikokoinen veitsi sopii tarkkaan työhön ja kotikeittiössä riittää jo hyvin monenlaisiin töihin. Sahteräisenä toimii myös leipäveitsenä. Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä leveäkö...
Grand Maître -veitsien terät valmistetaan perinteiseen tapaan takomalla muottiin. Grand Maître -veitsissä on koko kahvan mittainen ruoto, joka tasapainottaa veitsen. Käteen istuva musta nylonkahva on kiinnitetty tukevasti niiteillä. Toimitetaan lahjapakkauksessa.
Korkea laatuinen hyvin tasapainoitettu veitsi kestävällä micarta kahvalla. Kaunis terä muodostuu huolellisesti taotuista 64 kerroksesta ruostumatonta terästä sekä MAC- teräksestä, joka tehdään runsashiilisestä kromi-molybdeeni-vanadiiniseosteisesta hiiliteräksestä.
KAI Shun Premier Tim Mälzer -sarjan veitset on valmistettu 32-kerroksisesta damaskiteräksestä. Niiden pinta on käsin taottu - japanilaisittain ”Tsuchime” – ja se yhdistää ajattoman estetiikan ja äärimmäisen terävyyden. Terissä on massiivinen sydän VG MAX terästä kovuudeltaan 61±1 HRC.
Giesser PremiumCut 1999 rd veitsisarja. Ainutlaatuinen, upea ja laadukas veitsisarja tyylikkäässä puisessa pakkauksessa. Mainio lahja valmiissa lahjapakkauksessa! Sarjan veitset: Barbecue 1 1900, terä 30 cm Chef 1 1900, terä 20 cm Filet 1 1900, terä 17 cm
KAI Shun on yksi maailman kattavimmista damaskiteräksestä valmistetuista keittiöveitsisarjoista. Sekä ravintola-alan huippuammattilaiset, että amatöörikokit pitävät Shunia suuressa arvossa.
Japanilaiset Ran-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
Japanilaiset Super Gou -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 161 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.