![]() | Giesser Teroituspuikko 23 cm | +21,00 € |
Ei tuotteita
Hinnat sisältävät alv:n
Tuote lisätty ostoskoriin
Ostoskorissasi on 0 tuotetta. Ostoskorissasi on 1 tuote.
Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan. Käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käytön.
Osta lahjakortti
Fileointiveitsi. Saatavana pituuksilla 16cm ja 18 cm. Käyttötarkoitus kalan fileointi, sopii pienemmille kaloille ja kaikkeen mihin tarvitset erittäin taipuisaa ja terävää terää. Primeline-kahvassa on Sanitized hopea-pintakäsittely, joka vähentää pysyvästi bakteerien kasvua.
![]() | Giesser Teroituspuikko 23 cm | +21,00 € |
![]() | Giesser kalapiikki | +8,90 € |
Toimitusaika 1-2 työpäivää
Muutama kappale jäljellä!
Saatavilla alkaen:
Fileointiveitsi. Käyttötarkoitus kalan fileointi, sopii pienemmille kaloille ja kaikkeen mihin tarvitset erittäin taipuisaa ja terävää terää. Primeline-kahvassa on Sanitized hopea-pintakäsittely, joka vähentää pysyvästi bakteerien kasvua. Otteen luisumisen estävä kahva yhdistettynä terän korkeaan laatuun tekee primeline veitsestä ammattitason työvälineen. Terän kovuus on Rockwellin asteikolla C57. Terän teroituskulma on 20 astetta. Kahvan lämmön kestävyys on 120 astetta. Giesser myöntää kahvan kiinnitykselle elinikäisen takuun.
Terä on laadukasta kromi-molybdeeniterästä joka on kovetettu tyhjiökuumentamalla.
Puikko sopii suorille terille, keskikarkea kovakromattu ja pyöreä. Puikon pinnan tiheä hammastus (6 kpl/ mm) nopeuttaa teroitusta. Teroitusosan pituus 23 cm, kokonaispituus 39 cm.
Kalapiikki on ehdoton apuväline kalaa fileoitaessa.
Swibo-kahvalla oleva 20cm teräinen käyrä filetti.
Paloitteluveitsi Victorinoxilta 18 cm.
Kalan fileeraukseen sopii kapea, joustavateräinen veitsi: fileen saa tarkasti irti ruodosta. Erittäin joustava terä sopii erityisen hyvin myös fileen nahkomiseen.
Swibo-kahvalla oleva 18cm käyrä nylkyveitsi.
Yleisfiletti, terä melko joustava ja kapea. Filetti sopii kalvojen ja rasvan poistoon lihasta ja kalan fileeraukseen.
Swibo-kahvalla oleva 31cm terällä oleva suora siivutusveitsi.
Lohi- ja siivutusveitsi. Kapean, joustavan terän molemmat lappeet on ovaaliuritettu. Tämä keventää huomattavasti esim. kookkaan rasvaisen kalan fileerausta.
ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä pehmeä ja samalla hiukan karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40C - +150C) sekä ruostuttavia että puhdistusaineita
ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä pehmeä ja samalla hiukan karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40C - +150C) sekä ruostuttavia että puhdistusaineita
ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä pehmeä ja samalla hiukan karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40C - +150C) sekä ruostuttavia että puhdistusaineita
ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä pehmeä ja samalla hiukan karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40C - +150C) sekä ruostuttavia että puhdistusaineita
ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä pehmeä ja samalla hiukan karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40C - +150C) sekä ruostuttavia että puhdistusaineita
ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä pehmeä ja samalla hiukan karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40C - +150C) sekä ruostuttavia että puhdistusaineita
Tukeva ergonomisesti muotoiltu veitsi. Soveltuu niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.Ohutta partaveitsenterävää runsashiilistä MAC Superior -terästä. Erinomainen tasapainotus ja käsiteltävyys. Terän kovuus on optimaalinen, RC 57-61º, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi.
Tukeva ergonomisesti muotoiltu veitsi. Soveltuu niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.Ohutta partaveitsenterävää runsashiilistä MAC Superior -terästä. Erinomainen tasapainotus ja käsiteltävyys. Terän kovuus on optimaalinen, RC 57-61º, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi.
Ohutta partaveitsenterävää runsashiilistä ruostumista vastustavaa MAC - hiiliterästä. Ohut ja hieman joustava terä viipaloi vaivattomasti. Ergonominen ylös kaartuva kahva jättää hyvin tilaa sormille ja samalla mahdollistaa luonnollisen leikkaamisen ja lisää käyttömukavuutta. Pyöristetty kärki turvallisuutta lisäämään ja kätevä ripustusreikä terässä.
ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä pehmeä ja samalla hiukan karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40C - +150C) sekä ruostuttavia että puhdistusaineita
Giesser PremiumCut 1999 rd veitsisarja. Ainutlaatuinen, upea ja laadukas veitsisarja tyylikkäässä puisessa pakkauksessa. Mainio lahja valmiissa lahjapakkauksessa! Sarjan veitset: Barbecue 1 1900, terä 30 cm Chef 1 1900, terä 20 cm Filet 1 1900, terä 17 cm
Arcoksen fileointiveitsi, jossa on 24 cm pitkä ja erittäin taipuisa terä. Suosituin yleisfiletti joka on ketterä pienille kaloille, mutta pituutta löytyy myös isompaan työskentelyyn.
Swibo-kahvainen bouneri, jossa on suora ja leveä terä. Kahvan materiaali polyamidia (6). Veitsen voi pestä pesukoneessa.
Victorinox Grand filetti, Arcos leikkuulauta 37.7x27.7
Arcoksen fileointiveitsi, jossa on 17 cm pitkä ja erittäin taipuisa terä. Sopii hyvin pienempien kalojen fileointiin ja siivutukseen.
Ovaalihiottu bouneri
Ovaalihiottu bouneri, 13 cm
Bounerit 13 ja 15 cm, nylkyveitsi 22 cm
Primeline-kahvassa on Sanitized hopea-pintakäsittely, joka vähentää pysyvästi bakteerien kasvua. Otteen luisumisen estävä kahva yhdistettynä terän korkeaan laatuun tekee primeline veitsestä ammattitason työvälineen. Isolla ovaalihiotulla paistiveitsellä leikkaa vaivatta isonkin kinkun.
Heirol Steely -sarjan laadukas kalapiikki: jokaisen kalankäsittelijän ykköstoive! Tästä piikistä kala ei livahda karkuun vaan pysyy tukevasti perkuualustalla.