Victorinox Santoku, ovaalihiottu 17cm

Victorinox Santoku, ovaalihiottu 17cm

6.8520.17

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista keittiöveitsistä. Santoku on japanilaismallinen kokkiveitsi, jossa on leveä terä, jolla siivutus ja silppuaminen sujuu käden käänteessä.

Toimitusaika: 1-3 työpäivää

56,00 € sis. alv 24 %

Lisätiedot

Sveitsissä valmistettu Victorinox Santoku tiivistää Victorinoxin teräosaamisen yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmista keittiöveitsistä. Santoku on japanilaismallinen kokkiveitsi, jossa on leveä terä, mutta leikkuusärmä kaareutuu vain hieman, kun taas hamarapuolen kärkiosa kaareutuu alaspäin jyrkästi. Ovaaliuritetut lappeet keventävät leikkausta ja siivut irtoavat helposti terästä, kun ruoka-ainekseen suoraan kosketuksissa olevaa metallipintaa on vähemmän. Santoku on parhaimmillaan kaikenlaisessa silppuamisessa ja siivuttamisessa: vaikkapa valkosipuliperunoiden siivutus sujuu Santokulla joutuisasti. Santokun laskeva kärki ei pistä käteen niin helposti kuin tavallisen kokkiveitsen kärki. Terän 17 cm:n pituus riittää jo keräkaalinkin lohkomiseen. Veitsessä on kaunis ja kädessä erittäin hyvältä tuntuva käsin kiinnitetty palisanterikahva.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Victorinox Santoku, ovaalihiottu 17cm

Victorinox Santoku, ovaalihiottu 17cm

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista keittiöveitsistä. Santoku on japanilaismallinen kokkiveitsi, jossa on leveä terä, jolla siivutus ja silppuaminen sujuu käden käänteessä.

Kirjoita arvostelu

Tarvikkeet

Monipuolinen yleisveitsi, jonka pituus riittää jo nopeaan silppuamiseen (kärki koko ajan kiinni leikkuualustassa). Riittää monen kotikeittiön ainoaksi kokkiveitseksi.

45,00 €
Toimitusaika: 1-3 työpäivää

Kookas kokkiveitsi. Terän pituuden ja leveyden vuoksi ammattilaisten suosima kokkiveitsi. Pituus helpottaa ja nopeuttaa työtä, kun raaka-aineiden käsittelyä on paljon tai ne ovat suurikokoisia.

58,00 €
Toimitusaika: 1-3 työpäivää

40*30*3,5 cm Jykevä bambupuusta valmistettu leikkuulauta

49,90 €
Toimitusaika: 1-3 työpäivää

Tutustu myös näihin tuotteisiin

Tilaa uutiskirje

Kelaa takaisin ylös