Den traditionella kolstålspannan med speciellt värmetåligt handtag. Ett bra alternativ om man ofta använder pannan i ugn, speciellt under längre tid. Den franska stekpannans kant är relativt hög och rundad för att man skall kunna skaka den utan att maten faller ur. Handtaget är gjort i gjutjärn och är platt för att man skall kunna avlasta vristen genom...
En lätt och smidig Kockkniv i KC-950 serien. Bladet är smidet av DSR-1K6 rostfritt knivstål. Hårdhet 59 HRC. Avtrycken efter smidet på bladet gör att skivan lossnar lätt när du skär. Handtaget är laminerad plywood.
Knivens längd: 305 mm, bladet: 180 mm, vikt: 115 g, bladets tjocklek: 1,5 mm.
Santokukniv med blad i 33 lager damaskusstål med en kärna i hårt VG10-stål, med 16 lager stål på vardera sida. Kniven har en fantastisk skärpa som är lätt att underhålla. Hårdhet HRC 60.Fördjupningarna i bladet gör skivan lossnar lättare från bladet när du skär.Handtaget är av tåligt, svart pakkaträ.
Tillverkad i Japan.
Bladlängd: 167 cm, total längd:...
Kockkniv med blad i 33 lager damaskusstål med en kärna i hårt VG10-stål, med 16 lager stål på vardera sida. Kniven har en fantastisk skärpa som är lätt att underhålla.Fördjupningarna i bladet gör skivan lossnar lättare från bladet när du skär.Handtaget är av tåligt, svart pakkaträ
Tillverkad i Japan. Endast handdisk.
Bladlängd: 200 mm, total längd: 340...