Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Veitsikaupan syysale on täällä! Made in japan veitset -10% ja paljon muita tarjouksia, tarjoukset voimassa 30.9.2023 asti.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Arcos Puukuitu Leikkuulauta Setti, musta, 3 osaa

Alennus
  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Setissä 3 erikokoista Arcos puukuituleikkuulautaa, 24 x 14 cm, 33 x 23 cm ja 37,7 x 27,7 cm. Lautojen paksuus on 6,5 mm.

Vain 1 tuotetta jäljellä!  
100,53 €   111,70 €
Tuotekuvaus

Lautaa ei tarvitse hioa tai öljytä kuten perinteistä massiivipuulautaa.

Lauta on huomattavasti perinteisiä puulautoja ohuempi ja tuntuu alkuun veitsen alla kovalta, mutta pehmenee nopeasti käytössä eli on muovileikkuulautaa ystävällisempi veitsen terälle. Puristetun puukuidun lämmönkesto on myös huomattavasti korkeampi kuin perinteisen puulaudan, joten sitä voi huoletta käyttää myös pannunalustana.

Biopuukuitulaudat ovat saaneet NSF hyväksynnän ja täyttävät siis tiukat hygieniamääräykset.

Arvostelut

  1 arvostelua

Helpot ja aina uuden veroiset leikkuulaudat

Nämä leikkuulaudat ovat kaikkiin puolin täydelliset omiin tarpeisiin. Ne kestävät kaikenlaista kulutusta, oli sitten kyseessä japanilainen veitsi, pizza-leikkuri tai vaikka lihanuija. Ne ovat erittäin helpot puhdistaa ja kahden vuoden käytön jälkeen edelleen kuin uudet. Laudoilla on hieman teollinen ulkonäkö perinteisiin puulautoihin verrattuna, mutta omassa keittiössä tämä ei ole pistänyt silmään. Myös jossain mainittu pinnan kovuus ei ole haitannut itseä ollenkaan, vaan päinvastoin olen tykännyt lautojen tuntumasta varsinkin tarkkuutta vaativissa leikkuutöissä. Suosittelen lämpimästi.

Daniel -

Tuotteen tiedot
Mallinumero: JN0001