Seuraa meitä

Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Dorren 3-osainen veitsisarja kaupan päälle yli 100€ tilauksiin, valitse koriin musta tai ruskea kahvainen veitsisarja ja käytä Koodia AKIRA Tuottetta rajoitettusti, toimi nopeasti.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Chef's Choice Hybriditeroitin CrissCross M220

Chef's Choice | GTIN: 0087877102204

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kotikäyttöön tarkoitettu veitsenteroitin, jonka sähköinen timanttihionta teroittaa nopeasti ja tarkasti kaiken tyyppiset keittiöveitset, myös sahalaitaiset.

Tuotekuvaus

Mitat: 9,8 x 19 x 8,3 cm, paino: 912 g.

Terän viimeistelyn ja nopean veitsen perushuollon saa tehtyä vaivatta manuaalisessa vaiheessa. Teroitin ohjaa automaattisesti teroitettavan veitsen oikeaan kulmaan oikealla paineella. 

Kotikäyttöön tarkoitettu veitsenteroitin, jonka sähköinen timanttilaikkahionta teroittaa nopeasti ja tarkasti kaiken tyyppiset keittiöveitset, myös sahalaitaiset. Terän viimeistelyn ja nopean veitsen perushuollon saa tehtyä vaivatta manuaalisessa vaiheessa Teroitin ohjaa automaattisesti teroitettavan veitsen oikeaan kulmaan oikealla paineella. Suositellaan pieneen ammattikeittiöön tai vaativalle kotikäyttäjälle. Teroitusvaiheita 2.

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: M220
Tuotenumero: 0087877102204
Paino: 1500 g