Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Kanetsune Seki KC-900 Classic Damascus Santoku 18,5 cm

  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Nyt saatavana myös erikseen tilattavalla kaiverruksella.

Tuotekuvaus

Veitsen pituus: 30,7 cm, terä: 18,5 cm, terän leveys: 4,5 cm, paino: 178 g.

Kanetsune Seki KC-900 sarjan reilun kokoinen Damascus Santoku. Terään on taottu 17 kerrosta ruostumatonta terästä, ydin on VG10 terästä, kovuus 61 HRC. Kanetsune Seki-veitsien teroituskulma on 10 astetta. Veitset valmistetaan Japanin Sekissä, vuosisatojen perinteisiä miekan valmistustekniikoita soveltaen ja yhdistettynä nykypäivän teknologiaan.

Japanilaisveitset ovat ohutta, mutta erittäin kovaa metallia. Emme suosittele niitä käytettävän mihinkään kovaan (luiseen tai jäiseen lihaan). 

Suosittelemme säilyttämään veitsiä, niin etteivät terät ole kosketuksessa metallin kanssa. Esimerkiksi Bambu veitsimagneetti soveltuu hyvin tähän tehtävään.

Kaunis laminoitu mahonkikahva takaa hyvän ja tukevan otteen veitsestä. Laminoitu puukahva on hygieeninen ja kestää loistavasti kulutusta. Suosittelemme käsinpesua.

Arvostelut

  1 arvostelua

Kanetsune seki Damaskus

Ostin miehelleni lahjaksi tämän upean veitsen. Hän on todella tyytyväinen ja ihmeissään miten hienoa on leikata veitsellä joka on todella terävä ja laadukas ja kaunis! Loistovalinta!

Katri -

Tuotteen tiedot
Mallinumero: KC-903