Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää . Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää . 30 päivän avokauppa.
Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää . Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää . 30 päivän avokauppa.
Terän pinta on käsin taottu - japanilaisittain ”Tsuchime”. Taontajälkien Johdoststa viipaleet irtoavat terästä helposti. Laminoitu puukuitukahva on hygieeninen ja kestää kulutusta. Leveällä terällä on kätevä nostaa silputut ainekset pannuun tai kattilaan.
Veitsen pituus: 29,5 cm, terä: 16,5 cm, terän leveys: 5,1 cm, paino: 143 g, terän paksuus: 1,5 mm,
Kanetsune seki-veitsien teroituskulma on 15 astetta. Veitset valmistetaan Japanin Sekissä, vuosisatojen perinteisiä miekan valmistustekniikoita soveltaen ja yhdistettynä nykypäivän teknologiaan.
Japanilaisveitset ovat ohutta, mutta erittäin kovaa metallia. Emme suosittele niitä käytettävän mihinkään kovaan (luiseen tai jäiseen lihaan).
Suosittelemme säilyttämään veitsiä niin etteivät terät ole kosketuksessa metallin kanssa. Esimerkiksi Bambu veitsimagneetti soveltuu hyvin tähän tehtävään.