Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Kanetsune Seki KC-950 Santoku 16,5 cm

  2 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Nyt saatavana myös erikseen tilattavalla kaiverruksella.

22 tuotetta varastossa.  
59,00 €
Tuotekuvaus

KC-950 sarjan Santoku. Terä on  taottu DSR-1K6 ruostumattomasta teräksestä, kovuus 58-59 HRC. Terän pinta on käsin taottu - japanilaisittain "Tsuchime".

Taontajälkien ansiosta viipaleet irtoavat terästä helposti. Laminoitu puukuitukahva on hygieeninen ja kestävä. Suosittelemme käsinpesua ja kuivausta käytön jälkeen

Veitsen pituus: 29,5 cm, terä: 16,5 cm, terän leveys: 4,2 cm, paino: 120 g, terän paksuus 1,5 mm.

Kanetsune seki-veitsien teroituskulma on 15 astetta. Veitset valmistetaan Japanin Sekissä, vuosisatojen perinteisiä miekan valmistustekniikoita soveltaen ja yhdistettynä nykypäivän teknologiaan.Japanilaisveitset ovat ohutta, mutta erittäin kovaa metallia. Emme suosittele niitä käytettävän mihinkään kovaan (luiseen tai jäiseen lihaan). 

Suosittelemme säilyttämään veitsiä, niin etteivät terät ole kosketuksessa metallin kanssa. Esimerkiksi Bambu veitsimagneetti soveltuu hyvin tähän tehtävään.


Arvostelut

  2 arvostelua

Ihan ok veitsi

Jälleen kerran Suomen nopein toimitus kiitokset siitä. Ihan hyvä veitsi jos haluaa rosteri veitsen, ehdottomasti parempi kuin Victornox veitset. Terässä on karkeat hionta jäljet ensimmäisessä kulmassa, jotka itse hion sileäksi, joka sai veitsen leikkaamaan hieman paremmin. Terän kulman sitten taas teroitin itselle mieluisaksi jolloin leikkaus tuntuma lähentelee hiiliteräs veitseä. Veisessä olevat kone taotut jäljet auttavat siinä ettei leikattava tuote jää terään kiinni niin helposti kuin sileään terään .Mutta ihan hyvä ensimmäiseksi japanilais veitseksi, hinta laatu suhdanne kohdallaan.

Swenne -

Hyvä ja laadukas

Tyylikäs veitsi, käteen sopiva ja tosi terävä. Hinta-laatu kohdillaan.

Tm -

Tuotteen tiedot
Mallinumero: KC-952
Paino: 200 g