Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Veitsikaupan syysale on täällä! Made in japan veitset -10% ja paljon muita tarjouksia, tarjoukset voimassa 30.9.2023 asti.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Lacor Hiiliteräspannu, 24 cm

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lacor hiiliteräspannu, rasvapolton jälkeen pannu on todella tarttumaton ja paljon kästävämpi kuin pannut joissa on pinnoite.

1 tuotetta varastossa.  
57,90 €
Tuotekuvaus

Halksisija 28 cm, pohjan halkaisija 18 cm, reunan korkeus: 4,2 cm, tilavuus 1,1 l.

Hiiliteräs pannuun pitää tehdä rasvanpoltto ennen käyttöönottoa. Rasvapoltto aloitetaan täysin puhtaalla ja kuivalla pannulla, jota esilämmitetään hieman liedellä tai uunissa. Tämän jälkeen pannulle pudotetaan pieni nokare silavaa tai muutama pisara rypsiöljyä. Silava tai rypsiöljy levitetään huolellisesti ohuesti, kauttaaltaan pannun pohjalle ja reunoille

Sitten lieden tai uunin lämpötilaa nostetaan keskikorkealle tasolle (noin 70-80 % maksimitehosta tai vastaavasti noin 250 astetta uunissa), ja pannun annetaan olla kunnes rasva saavuttaa savuamispisteensä. Pannua poltetaan niin pitkään, kunnes savuttaminen hiipuu lähes olemattomaksi. Lieden lämpötilasta ja rasvan määrästä riippuen yhteen savutukseen saatta mennä 5-15 minuuttia. Uunissa pannu voi savustua reilun vartin verran. Kun savuaminen hiipuu, pannu siirretään jäähtymään, ja uusi rasvapolttokierros aloitetaan kun pannu on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi. Poltto toistetaan 5-7 kertaa kunnes pannun pinta on musta.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 63624
Paino: 1500 g