Seuraa meitä

Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Lacor Hiiliteräspannu, 32 cm

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lacor hiiliteräspannu, jonka yläreunan halkaisija 32cm ja pohjan 25,5 cm. Korkeus pannun sisäpohjasta pannun yläreunaan 4,9 cm.

1 tuotetta varastossa.  
74,90 €
Tuotekuvaus

Halkaisija 32 cm, pohjan halkaisija 25 cm, reunan korkeus 4,9 cm, tilavuus: 1,9 l.

Hiiliteräs pannuun pitää tehdä rasvanpoltto ennen käyttöönottoa. Rasvapoltto aloitetaan täysin puhtaalla ja kuivalla pannulla, jota esilämmitetään hieman liedellä tai uunissa. Tämän jälkeen pannulle pudotetaan pieni nokare silavaa tai muutama pisara rypsiöljyä. Silava tai rypsiöljy levitetään huolellisesti ohuesti, kauttaaltaan pannun pohjalle ja reunoille

Sitten lieden tai uunin lämpötilaa nostetaan keskikorkealle tasolle (noin 70-80 % maksimitehosta tai vastaavasti noin 250 astetta uunissa), ja pannun annetaan olla kunnes rasva saavuttaa savuamispisteensä. Pannua poltetaan niin pitkään, kunnes savuttaminen hiipuu lähes olemattomaksi. Lieden lämpötilasta ja rasvan määrästä riippuen yhteen savutukseen saatta mennä 5-15 minuuttia. Uunissa pannu voi savustua reilun vartin verran. Kun savuaminen hiipuu, pannu siirretään jäähtymään, ja uusi rasvapolttokierros aloitetaan kun pannu on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi. Poltto toistetaan 5-7 kertaa kunnes pannun pinta on musta.

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 63632
Paino: 1000 g