Seuraa meitä

Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Dorren 3-osainen veitsisarja kaupan päälle yli 100€ tilauksiin, valitse koriin musta tai ruskea kahvainen veitsisarja ja käytä Koodia AKIRA Tuottetta rajoitettusti, toimi nopeasti.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Lacor Hiiliteräswokki, 28 cm

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lacor hiiliteräswokin yläreunan halkaisija 28 cm. Wokin pohjan halkaisija on varsin suuri, noin 16 cm, mikä helpottaa lämmön tasaista jakautumista.

Tuotekuvaus

Reunan korkeus 8 cm.

Hiiliteräs on alkuperäinen wokpannujen materiaali. Hiiliteräswok on huomattavasti parempi vaihtoehto pinnoitetuille wokpannuille, mutta valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa. Hiiliterästä voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, myös induktiotasolla.

Hiiliteräswokkia ei kannata yrittää pitää kirkkaan teräksen värisenä vaan se muuttaa väriä käytössä. Wokin sisäpinta tummentuu ja sisäpinnan ollessa täysin musta, on sen luonnollinen non-stick pinta parhaimmillaan.

Hiiliteräswokkia ei saa pestä astianpesukoneessa, mutta käsin pestessä voi käyttää tiskiainetta. Hiiliteräswokissa ei voi myöskään säilyttää ruokaa tai sitä ei saa jättää tiskialtaaseen likoamaan ruostumisen takia. Jos wokkiin ilmestyy pintaruoste, ei se kuitenkaan ole käyttökelvoton vaan ruosteen voi poistaa esimerkiksi karkealla sienellä tai teräsvillalla. Wokkiin kannattaa myös käytön ja pesun jälkeen lisätä rypsiöljyä, ettei pintaruostetta pääse syntymään varastoinnin aikana.

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 63828
Paino: 1500 g