Seuraa meitä

Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Dorren 3-osainen veitsisarja kaupan päälle yli 100€ tilauksiin, valitse koriin musta tai ruskea kahvainen veitsisarja ja käytä Koodia AKIRA Tuottetta rajoitettusti, toimi nopeasti.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Suncraft Senzo Pro Kiritsuke 16,5 cm

  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Mainio lahjaidea, nyt voit tilata veitsen myös kaiverretuna suoraan Veitsikaupasta. Katso kohdasta kaiverrus.

4 tuotetta varastossa.  
189,00 €
Tuotekuvaus

Veitsen mitat:

Kokonaispituus: 29,6 cm, terä: 16,5 cm, terän leveys: 4,6 cm, paino: 164 g.

Suncraftin huippusarja Senzo Pron Kiritsukeveitsi. Terän ydin on erittäin kovaa SG2-terästä. Ytimen päälle on taottu molybdenium-vanadium terästä.Suncraftin huippusarja Senzo Pron Kiritsukeveitsi. Terän ydin on erittäin kovaa SG2-terästä. Ytimen päälle on taottu molybdenium-vanadium terästä.

Terän kovuus 63 HRC takaa huikean terävyyden ja kestävyyden eikä veistä ei tarvitse teroittaa usein. Terä on täysi ruoto. Kahva on valmistettu kestävästä lamonoidusta puumassasta. Kahva on kiinnitetty terään kolmella niitillä.


Arvostelut

  1 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

Kiritsuke? Mun mielestä veitsi on Bunka.

Terän profiili sopii Bunkan profiiliin, valmistaja nimittää veitseä Bunkaksi, myyjä saa myydä veitseä Kiritsukena. Tämä on mun ensimmäinen pulveriteräsveitsi (R2/SG2). Terä todella ohut. Teroitin veitsen laatikosta oton jälkeen, tämä siksi, että tein vasemmalle puolelle erilaisen teroituksen, kuin oikealle. Tämä siksi, että veitsi leikkaa työnnettäessä ja vedettäessä yhtä hyvin. Olen teroittanut japanilaisia veitsiä 15 vuotta noin joka toinen viikko. Veitsen terä on todella ohut ja leikkaa erittäin hyvin.
Olen vierastanut länsimaalaisia kahvoja japanilaisissa veitsissä, olen Wa-kahvan kannattaja (kahdeksankulmainen). Suncraft:n kahva istuu käteen hyvin, keskellä kahvaa on hieno mosaiikkiniitti. Pidän veitsestä kiinni nipistysotteella, peukalo ja etusormi pitävät terän lappeesta kiinni ja loput ovat kahvan ympärillä.
Veitsi on hyvin tasapanossa ja silla saa tehtyä tarkkaa työtä. Olen leikannut lihaa ja kasviksia, veitsi on laadukas ja voin suositella sitä lämpimästi kotikokille, sekä ammattilaiselle. Laatuveitsi.

Hannu Kurki -

Tuotteen tiedot
Mallinumero: mp-05