Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää . Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää . 30 päivän avokauppa.
Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää . Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää . 30 päivän avokauppa.
Veitsen pituus: 31,2 cm, terä: 18 cm, terän leveys: 2,3 cm, paino: 89 g.
Fileerausveitsellä leikataan yleensä leikkuulaudan suuntaisesti, kun taas kokkiveitsellä leikataan tavallisesti lautaa vasten. Filetti sopii kalvojen ja rasvan poistoon lihasta ja kalan fileeraukseen. Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä on huipputerävä. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Muodoltaan kahva on Victorinoxin mainioksi todettua ammattimallia. Mattapintaisessa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin.