Seuraa meitä

Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Dorren 3-osainen veitsisarja kaupan päälle yli 100€ tilauksiin, valitse koriin musta tai ruskea kahvainen veitsisarja ja käytä Koodia AKIRA Tuottetta rajoitettusti, toimi nopeasti.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Victorinox Fibrox Filetti/ Perkausveitsi, Super Flexible, 15 cm

Victorinox | GTIN: 7611160056092

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Filetti kaartuvalla ja hyvin joustavalla terällä. Veitsi sopii erinomaisesti ahvenen, siian, kuhan ja muiden pienten kalojen fileointiin.

4 tuotetta varastossa.  
26,00 €
Tuotekuvaus

Veitsen pituus: 28,4 cm, terä: 15 cm, terän leveys: 2,4 cm, paino: 87 g.

Etsitkö veistä, joka pysyy mukana jokaisessa tarkassa vedossa vastustamatta? Sitten super flexible on tehty juuri sinulle. Victorinox Super Flexiblellä voit työskennellä vaivattomasti ja tarkasti. Victorinoxin ainutlaatuinen teräksen tuntemus ja käsittelyn taito näkyvät tässä uudessa joustavassa ja kestävässä veitsessä. Filetti on kuin luotu ahventen ja pienempien kalojen, kuten kuhien ja siikojen fileointiin. 

Victorinox Super Flexiblellä voit työskennellä vaivattomasti ja tarkasti. Victorinoxin ainutlaatuinen teräksen tuntemus ja käsittelyn taito näkyvät tässä uudessa joustavassa ja kestävässä vain 15 cm teräisessä veitsessä. Filetti on kuin luotu ahventen ja pienempien kalojen, kuten kuhien ja siikojen fileointiin.

 

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 5.6663.15
Tuotenumero: 7611160056092
Paino: 200 g