Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Tilaus ehtii jouluksi perille kun tilaat viimeistään 20.12. klo 15.00 mennessä.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Victorinox Fibrox Veitsisarja 4 osaa

  2 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Nyt saatavana myös erikseen tilattavalla kaiverruksella.

Vain 5 tuotetta jäljellä!  
145,00 €
Tuotekuvaus

Setissä 3 suositt Victorinox keittiöveistä Fibrox kahvalla ja teroituspuikolla.

Tämä paketti sisältää:

1 x Victorinox Fibrox iso kokkiveitsi, terän pituus 25 cm. Terä pituuden ja leveyden vuoksi ammattilaisten suosima kokkiveitsi. Pituus helpottaa ja nopeuttaa työtä, kun raaka-aineiden käsittelyä on paljon tai ne ovat suurikokoisia.Veitsen pituus: 38,5 cm, terä: 25 cm, terän leveys: 5,3 cm, paino 190 g.

1 x Victorinox Swiss Classic Santoku, Ovaalihiottu, 17 cmSantoku on japanilaismallinen kokkiveitsi. Ovaaliuritettu leveä terä keventää leikkausta ja siivut irtoavat helposti terästä. Tällä monikäyttöisellä veitsellä onnistuu vihannesten, hedelmien, kalan ja lihan pilkkomiinen, leikkaaminen ja viipalointi.Veitsen pituus: 30 cm, terä: 17 cm, paino: 107 g

1 x Victorinox Fibrox Filetti Joustava, 20 cmKalan fileeraukseen sopii kapea, joustavateräinen veitsi: fileen saa tarkasti irti ruodosta.Veitsen pituus: 33,7 cm, terä: 20 cm, terän leveys: 1,7 cm, paino: 91 g.

1 x Victorinox Teroituspuikko, 18 cmVictorinox Teroituspuikko pyöreällä mustalla kahvalla ja ripustusrenkaalla. Keskihieno.Kokonaispituus: 29,5 cm, puikko: 18 cm, paino: 151 g.


Arvostelut

  2 arvostelua

Tunnettua laatua edullisesti

Tilasin veitset tarpeeseen ja sainkin juuri mitä olin odottanut, laadukkaita ja teräviä veitsiä, jotka sopivat omiin käyttötarkoituksiini hyvin. Filetti taipuu tarpeeksi kalojen fileointiin, Santoku on kevyt käyttää ja suuri kokkiveitsi sopii mainiosti suurempien ruokamäärien valmistamiseen. Teroituspuikko myös hyvä olla, mikäli tekee paljon ruokaa kotona. Hinta koko setille on mielestäni kohtuullinen ja toimitus nopea.

Kasper Holm -

Veitset

Hyvää: - Nopea toimitus - Kohtuulinen hinta monelle veitselle Huonoa: - Veitset (victorinox) olivat todella tylsät, piti itse teroittaa. - Valikoima oli suppea

Miska -

Tuotteen tiedot
Mallinumero: setti00001