Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Victorinox Kokkiveitsi Puukahva Sahalaita, 22 cm

Victorinox | GTIN: 7611160501417
  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Keskikokoinen veitsi sopii tarkkaan työhön ja kotikeittiössä ja se riittää monenlaisiin töihin. Sahateräisenä veitsi toimii myös leipäveitsenä.

2 tuotetta varastossa.  
59,00 €
Tuotekuvaus

Veitsen pituus: 34,7 cm, terä: 22 cm, terän leveys: 4,2 cm, paino: 126 g.

Keskikoinen sahateräinen kokkiveitsi. Kokkiveitsi on keittiön yleisveitsi. Kokkiveitsellä leikataan useinmiten laikkuualustaa vasten. Pienikokoinen veitsi sopii tarkkaan työhön ja kotikeittiössä riittää jo hyvin monenlaisiin töihin. Sahteräisenä toimii myös leipäveitsenä.

Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä leveäkö ja tukeva ja tietysti huipputerävä. Kaunis, niitattu palisanterikahva on Victorinoxin mainioksi todettua, perinteistä ammattimallia.

Arvostelut

  1 arvostelua

Victorinox kokkiveitsi sahalaita

Huippulaatuinen kokkiveitsi, ei mene hermot kun tällä leikkaa. Käy kaikkeen ja tällä sahalaitaisella leikkaat myös leipää, Ei tarvitse olla läjäpäin eri tarkoitukseen veitsiä jos ei halua hifistellä. Tätä puuvartista ei kannata laittaa pesukoneeseen, vaihtoehto löytyy komposiittivarrella.

Tuija -

Tuotteen tiedot
Mallinumero: 5.2030.22
Tuotenumero: 7611160501417
Paino: 250 g