Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Victorinox Konditoria-/Siivutusveitsi Sahalaita Puu, 30 cm

Victorinox | GTIN: 7611160502414

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Victorinox Konditoria-/Siivutusveitsi ruusupuukahvalla. Pitkällä sahalaita terällä leikkaat kakkupohjan tai siivutat isoa kinkkua vaivattomasti. 

3 tuotetta varastossa.  
68,00 €
Tuotekuvaus

Veitsen pituus: 43 cm, terä: 30 cm, terän leveys: 2,9 cm, paino: 121 g. 

Pitkällä sahalaitaisella terällä varustettu pyöreäkärkinen konditoriaveitsi soveltuu esimerkiksi suurten kakkupohjien leikkaamiseen tasaisiksi levyiksi.
Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitsi ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitää teränsä pitkään.
Prosessoidusta vaahterasta valmistettu kahva on kaunis, yksilöllinen ja miellyttävä kädessä. Prosessissa puun solurakenne muuttuu pysyvästi, mikä parantaa materiaalin ominaisuuksia ja antaa sille syvän, kauniin sävyn. Lopputuloksena on äärimmäisen luja ja pitkäikäinen kahva, joka ei sisällä myrkkyjä tai kemikaaleja. Prosessoidun vaahteran etu on myös helppohoitoisuus: kahvaa ei tarvitse öljytä tai kyllästää, vaan tavanomainen puhtaanapito riittää.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 5.4230.30
Tuotenumero: 7611160502414
Paino: 250 g