Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Tilaus ehtii jouluksi perille kun tilaat viimeistään 20.12. klo 15.00 mennessä.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Victorinox Teline 3:lle Leikkuulaudalle, ruskea

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Victorinoxin leikkuulautateline 3:lle Victorinox Handy, All-in-One, Pizza ja Kitchenleikkuulaudoille. Tyylikäs tapa säilyttää leikkulautoja.

Tuotekuvaus

Mitat: 12,7 x 10,2 x 1,2 cm, paino: 159 g

Teline on valmistettu astianpesukoneen kestävästä, ympäristöystävällisestä paperikomposiittimateriaalista. Näppäränkokoisessa, yksinkertaisessa telineessä on tilaa kolmelle leikkuulaudalle. Sopivan leikkuulaudan enimmäispaksuus on 6 mm, joten se sopii hyvin esim. Victorinoxin pizzalaudoille sekä Kitchen-, All-in-One- ja Handy-sarjojen leikkuulaudoille. Telineen pohjassa olevat liukuesteet pitävät sen paikallaan keittiön tasolla.

Materiaali koostuu paperiarkeista, jotka prässätään yhteen tasaisen lämmön ja paineen avulla. Lopputuloksena on vankka, tasapainoinen ja kestävä materiaali. Tuotteet valmistetaan Epicureanin tehtaalla Wisconsinissa.  Tuotteet valmistetaan edelleen Yhdysvaltojen Wisconsinissa, mutta Pohjois-Amerikan ulkopuolella ne myydään nyt Victorinox-tuotemerkin alla.
Kaikki tuotantoprosessin aikana syntyvä jäte ja ylijäämämateriaali pyritään minimoimaan, käyttämään uudelleen tai kierrättämään aina kun mahdollista. Myös lämpö otetaan talteen ja käytetään varastotilojen lämmittämiseen talvella. Materiaalilla on mm. GREENGUARD- ja FSC® -sertifikaatit.

- Tilaa kolmelle leikkuulaudalle, leikkuulaudan enimmäispaksuus 6 mm
- Materiaali: konepesun kestävä paperikomposiitti
- Valmistettu Yhdysvalloissa

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 7.4117