Seuraa meitä

Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Dorren 3-osainen veitsisarja kaupan päälle yli 100€ tilauksiin, valitse koriin musta tai ruskea kahvainen veitsisarja ja käytä Koodia AKIRA Tuottetta rajoitettusti, toimi nopeasti.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Yaxell Ran Leipäveitsi, 23 cm

Alennus
  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Nyt saatavana myös erikseen tilattavalla kaiverruksella.

2 tuotetta varastossa.  
169,15 €   199,00 €
Tuotekuvaus

Veitsen pituus: 37 cm, terä 23 cm, terän leveys: 3,2 cm, terän päksuus: 2,3 mm, paino: 195 g.

Yaxell Ran leipäveitsi leikkaa paitsi kovaa leipää myös kovia hedelmiä ja vihanneksia helposti. Terän kovuus ja sahalaita takaa tehokkaan leikkuun. Japanilaiset Ran-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja.  69-kerroksiseen veitseen on kovan VG10-ytimen molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat 61 HRC.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Arvostelut

  1 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

Leipäveitsi

Kuudes Yaxellin damaskusveitsi meidän talouteen ja ei voi kun edelleen ihailla veisten kauneutta leikkaamisesta puhumattakaan. Mahtavia veitsiä kaikki, ja toimitus tooimii erinomaisesti.

Pauli -

Tuotteen tiedot
Mallinumero: 36008
Paino: 300 g