Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää. Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.
Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää. Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.
Nyt saatavana myös erikseen tilattavalla kaiverruksella.
Veitsen pituus: 33,5 cm, terä: 20 cm, terän leveys: 4,5 cm, terän paksuus: 2,3 mm, paino: 208 g.
Japanilaiset Ran-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. Veitsen ytimen päälle on taottu 34 kerrosta molemmille puolille. Ydin on kovaa VG10 terästä. Kovuus 61 HRC. Terän ovaalihionnan ansiosta viipaleet irtoavat helpommin terästä viipaloidessa.
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on palojen irtoaminen terästä.
Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.