Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää.  Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.

Tilaus ehtii jouluksi perille kun tilaat viimeistään 20.12. klo 15.00 mennessä.

Uutta Veitsikaupassa! Nyt voit tilata veitsen omalla tekstillä tai logolla.Yaxell Zen Kokkiveitsi, 20 cm

  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Nyt saatavana myös erikseen tilattavalla kaiverruksella.

2 tuotetta varastossa.  
159,00 €
Tuotekuvaus

Veitsen pituus: 34 cm, terä: 20 cm, terän leveys: 4,4 cm, terän paksuus: 2 mm, paino: 218 g.

Kokkiveitsellä tehdään suurin osa keittiön leikkaustyöstä. Siksi kokkiveitsi hyvä valinta keittiön yleisvetseksi. Japanilaiset ZEN -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 37 kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Arvostelut

  1 arvostelua

Loistava kokkiveitsi

Tämä on toinen kahdesta Yaxell-kokkiveitsestäni (Zen + Ran) ja mielestäni parempi niistä kahdesta. Veitsi tuntuu hyvältä kädessä ja terävyys on huippuluokkaa. Kerrostaontaan liittyen kaikki yli 10 kerroksen vaikuttavat lähinnä ulkonäköön, joten hinta-/laatutietoiselle kuluttajalle tämä veitsi on ehdottomasti houkuttelevampi valinta kuin esim. isoveli Ran. Suosittelen ostettavaksi mukaan puisen teräsuojan (tuotenro. 37280) jotta terä säilyy huippukunnossa pidempään.

Arto -

Tuotteen tiedot
Mallinumero: 35500