Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää. Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.
Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Toimitus Suomeen 1-2 työpäivää. Toimitus muihin Pohjoismaihin 2-4 työpäivää. 30 päivän avokauppa.
Nyt saatavana myös erikseen tilattavalla kaiverruksella.
Veitsen pituus: 34 cm, terä: 20 cm, terän leveys: 4,4 cm, terän paksuus: 2 mm, paino: 218 g.
Kokkiveitsellä tehdään suurin osa keittiön leikkaustyöstä. Siksi kokkiveitsi hyvä valinta keittiön yleisvetseksi. Japanilaiset ZEN -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 37 kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.
Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.
Loistava kokkiveitsi
Tämä on toinen kahdesta Yaxell-kokkiveitsestäni (Zen + Ran) ja mielestäni parempi niistä kahdesta. Veitsi tuntuu hyvältä kädessä ja terävyys on huippuluokkaa. Kerrostaontaan liittyen kaikki yli 10 kerroksen vaikuttavat lähinnä ulkonäköön, joten hinta-/laatutietoiselle kuluttajalle tämä veitsi on ehdottomasti houkuttelevampi valinta kuin esim. isoveli Ran. Suosittelen ostettavaksi mukaan puisen teräsuojan (tuotenro. 37280) jotta terä säilyy huippukunnossa pidempään.
Arto -